Vijesti

Pametne bilježnice iz Lipa Milla

Predstavljamo inovaciju s kojom smo iz tradicionalne papirne konfekcije zakoračili u digitalni svijet i stvorili tzv. “pametne” bilježnice. U doba kada je izbivanje iz škole nažalost postalo novo normalno, u suradnji s hrvatskom tvrtkom za dizajn i razvoj mobilnih i web aplikacija @Undabot, razvili smo aplikaciju koja omogućava lako skeniranje i dijeljenje pisanih materijala te na taj način olakšava školovanje svim učenicima i studentima.

Smartlines aplikacija u kombinaciji s premium bilježnicama Lipa Mill s ugrađenim markerima, omogućuje svakome da na jednostavan način skenira i digitalizira svoje zapisane bilješke te ih podijeli s kime god zaželi. Aplikacija zapravo automatski obrezuje sliku te optimizira kontrast i svjetlinu kako bi se osiguralo lakše čitanje sadržaja, bolja preglednost i na kraju učinilo učenje zabavnijim.

Smartlines aplikacija nije namjenjena samo učenicima i studentima već svima koji imaju potrebu skenirati svoje zapisane podatke koje žele podijeliti s obitelji, prijateljima ili kolegama.

Za više informacija posjetite našu web stranicu www.smartlines.hr

Lipa Mill za Banovinu

U želji da pomognemo onima čiji su domovi uništeni razornim potresom koji je pogodio Banovinu odlučili smo donirati naše proizvode kako bi tamošnjim školarcima poslali bar mali znak podrške i nadu da će već sutra biti bolje.

Lipa Mill ima novi vizualni identitet

Novi vizualni identitet branda Lipa Mill označava još jednu prekretnicu u stogodišnjoj evoluciji brenda. Uvođenjem novog i modernog dizajna, ovakav rebranding predstavlja Lipu Mill kao napredan brend posvećen digitalnoj komunikaciji, inovacijama i zalaganju za stalnu kvalitetu proizvoda. Potražite naš novi logotip na bilježnicama iz aktualne kolekcije i na našim društvenim mrežama.

KONTAKT

Velika cesta 17,
HR-10010 Zagreb
lipamill@lipamill.hr
Tel: +385 1 6608 152
Fax: +385 1 6608 915

POŠALJI UPIT

  LINKOVI

   

   

  Privacy policy
  Terms & conditions

         

  Copywright ©MarMar d.o.o. All rights reserved.